skip to Main Content
076-5449459 info@fdk-automatisering.nl

Aankoopvoorwaarden

Voor aankopen en opdrachten in de winkel.

Wat te doen bij retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is FDK Automatisering genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Bent u niet tevreden of ziet u er toch liever van af, nadat u het product (gebruikte laptop, smartphone of computer) gebruikt heeft, dan is FDK Automatisering genoodzaakt u 50 euro (de installatiekosten en gebruiksklaar) in rekening te brengen. Na het gebruik van nieuwe producten zijn geen retour en geld teruggave mogelijk! Op het vullen van Inktcartridges en de reparaties geven wij geen geld retour! Retourneren kan binnen 7 dagen (1 week) met originele aankoopbon/factuur.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan FDK Automatisering kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan FDK Automatisering heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 werkdagen aan u terugbetaald via de overschrijving van bank rekening, eventueel met aftrek van bovengenoemde kosten. Contant retour is niet mogelijk!

Garantievoorwaarden:

De garantie geldt voor het gratis verhelpen van hardware storingen, die als gevolg van materiaalfouten zijn ontstaan (met uitzondering van gebruikte accu en adapter voor laptop/smartphone en minder dan 3 dode pixels bij TFT scherm).

Van de garantie uitgesloten zijn gebreken die door beschadiging met geweld, verkeerd gebruik, gebruikmaking van geweld, wijzigingen of reparatiepogingen door derden werden veroorzaakt. De garantie dekt evenmin gebreken die door normale slijtage zijn ontstaan. Softwareproblemen, accu/batterij en adapters vallen niet onder garantie!

Wanneer het artikel ondanks de strenge kwaliteitscontrole gedurende de garantieperiode niet storingvrij functioneert, dient u het RMA formulier in te vullen. Dit formulier is te vinden bij de klantenservice op onze webshop. Zij zullen u instructie geven over de wijze van afhandeling.

Indien verzending per post mogelijk is gelieve u de verzendinstructies van ons op te volgen. U gelieve het artikel goed te verpakken (zo mogelijk in de originele doos) en het adres van de afzender duidelijk leesbaar op de verpakking te vermelden. Ongefrankeerde pakketten worden door ons niet geaccepteerd.

Binnen maximaal 14 dagen ontvangt u uw gerepareerd of vervangen artikel kosteloos retour.

FDK Automatisering beslist over eventuele vervanging na overleg met u.

GEEN KOSTEN VOOR REPARATIE BINNEN DE GARANTIEPERIODE.

Ook na afloop van de garantieperiode kunt u het defecte artikel voor reparatie naar het service afdeling sturen. Reparaties na afloop van de garantieperiode zijn uitsluitend tegen betaling van de gemaakte reparatiekosten.

De volledig aankoopvoorwaarden staan op www.fdk-automatisering.nl

FDK Automatisering

Kapelstraat 22

4841 GH Prinsenbeek

www.fdk-automatisering.nl

076-5449459

IBAN Rabobank: NL16RABO0182474615

IBAN ING: NL59INGB0004413234

Back To Top